Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
24.01.2014 01:38 -
Скумрия - сурова
Рибите се почистват и нарязват на две по дължина. Поръсваме с едра сол, чер. пипер и дафинов лист. Няма определено количество - рибата поема колкото е необходимо. Слагаме в хладилника и я обръщаме на 2 дни. За 4-5 дни е готова. Преди консумация я измиваме леко да опада останалата сол. Ядем я сурова.
Примерни количества:1 кг. риба-200 гр. сол.
Можем ли да се надяваме на по-добри дни?
Учтиви идилци от Дон в Париж
КАК НИ СТРИЖЕХА ЕДНО ВРЕМЕ – СПОМЕНИ НА ...
Учтиви идилци от Дон в Париж
КАК НИ СТРИЖЕХА ЕДНО ВРЕМЕ – СПОМЕНИ НА ...
Няма коментари
Търсене
Блогрол
1. Любим линк
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца