Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
rechepti - na sam gi izmislila samo mi xaresvat
Постинги в блога от Януари, 2010 г.
28.01.2010 13:46 -
"ГУНБАОЦЗИТИН" пилешко по императорски
"ГУНБАОЦЗИТИН" пилешко по императорски
300 г бяло пилешко месо
70 г бамбук
300 г бяло пилешко месо
70 г бамбук
28.01.2010 13:45 -
"ЮСИАН", свинско с аромат на риба в люто-кисело-сладък сос
"ЮСИАН", свинско с аромат на риба в люто-кисело-сладък сос
400 г свинско месо
40 г зелени чушки
400 г свинско месо
40 г зелени чушки
28.01.2010 13:39 -
KFC - TАЙНАТА СМЕС ОТ ПОДПРАВКИ
KFC - TАЙНАТА СМЕС ОТ ПОДПРАВКИ
Количество: ѕ чаена чаша
Време за приготвяне: 30 мин.
Количество: ѕ чаена чаша
Време за приготвяне: 30 мин.
28.01.2010 13:36 -
Хиляда острова дресинг
Хиляда острова дресинг
1 / 2 чаша майонеза
1 / 4 чаша бутилирана чили сос
1 / 2 чаша майонеза
1 / 4 чаша бутилирана чили сос
28.01.2010 13:35 -
Тайната на смядовската луканка е в чесъна
Тайната на смядовската луканка е в чесъна
Месото се смила два пъти
35 % телешко месо
Месото се смила два пъти
35 % телешко месо
24.01.2010 10:15 -
Суши
Суши
Време за подготовка и приготвяне - 60 мин.
Време за подготовка и приготвяне - 60 мин.
14.01.2010 14:52 -
ПАСТА “КУAТРО ФОРМАДЖИ”
ПАСТА “КУAТРО ФОРМАДЖИ”
Сваряваме пастата и я оставяме настрана.
Запържваме 4- 5 нарязани скилидки чесън в зехтин.
Сваряваме пастата и я оставяме настрана.
Запържваме 4- 5 нарязани скилидки чесън в зехтин.
14.01.2010 14:50 -
СПАГЕТИ С РИБА ТОН И ГЪБИ
СПАГЕТИ С РИБА ТОН И ГЪБИ
В дълбока тенджера загряваме зехтин.
В него запържваме за 1- 2 мин. нарязана скилидка чесън и малко лют пипер.
В дълбока тенджера загряваме зехтин.
В него запържваме за 1- 2 мин. нарязана скилидка чесън и малко лют пипер.
Търсене
Блогрол
1. Любим линк
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца