Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
rechepti - na sam gi izmislila samo mi xaresvat
Постинги в блога от Февруари, 2010 г.
26.02.2010 12:32 -
АГНЕШКИ ЧРЕВЦА НА ФУРНА
АГНЕШКИ ЧРЕВЦА НА ФУРНА
Продукти: агнешки чревца (или шерденчета),
1.500 кг, бульон
Продукти: агнешки чревца (или шерденчета),
1.500 кг, бульон
12.02.2010 12:19 -
Пиле за юбилей
Пиле за юбилей
4 порции
Ястието е приготвено за 24 000 гости на двата концерта, проведени в Бъкингамския дворец за честването на 50 годишния юбилей от коронясването на английската кралица Елизабет II.
4 порции
Ястието е приготвено за 24 000 гости на двата концерта, проведени в Бъкингамския дворец за честването на 50 годишния юбилей от коронясването на английската кралица Елизабет II.
12.02.2010 12:05 -
ЗАДУШЕН ДРОБ
ЗАДУШЕН ДРОБ
Продукти:
дроб 1 кг,
Продукти:
дроб 1 кг,
12.02.2010 12:02 -
Ярешко с къри
Ярешко с къри
Това ямайско ястие е значително по-леко от повечето ястия, типични за този район, и има много варианти за готвене, включително с овнешко, вместо ярешко месо или с картофи, прибавени към сместа. Без значение как го ядете, я...
Това ямайско ястие е значително по-леко от повечето ястия, типични за този район, и има много варианти за готвене, включително с овнешко, вместо ярешко месо или с картофи, прибавени към сместа. Без значение как го ядете, я...
12.02.2010 11:56 -
Ямайско пиле с подправки
Ямайско пиле с подправки
То се прави по специална ямайска техника за готвене, при която месото се натрива или маринова с много пикантна смес от подправки, която се състои предимно от бахар и изключително “горещите” шотландск...
То се прави по специална ямайска техника за готвене, при която месото се натрива или маринова с много пикантна смес от подправки, която се състои предимно от бахар и изключително “горещите” шотландск...
Търсене
Блогрол
1. Любим линк
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца