Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
rechepti - na sam gi izmislila samo mi xaresvat
Постинги в блога от Юни, 2010 г.
12.06.2010 16:29 -
Фрапе - рецепта за напитката на лятото – студено фрапе с много пяна
Фрапе
рецепта за напитката на лятото – студено фрапе с много пяна
за 1 висока чаша (300 мл)
рецепта за напитката на лятото – студено фрапе с много пяна
за 1 висока чаша (300 мл)
11.06.2010 12:19 -
СОС- добавка към ястие
СОС- добавка към ястие
Сос "Чили" (САЩ) – 500 г домати, 400 г лук, 6 чушки и 2 люти чушки се наситняват, задушават се 30 мин с 1/2 ч. ч. олио, 8 бахарчета, 2 карамфила и малко джинджифил, претриват се през цедка, добавят се 1 ч. ...
Сос "Чили" (САЩ) – 500 г домати, 400 г лук, 6 чушки и 2 люти чушки се наситняват, задушават се 30 мин с 1/2 ч. ч. олио, 8 бахарчета, 2 карамфила и малко джинджифил, претриват се през цедка, добавят се 1 ч. ...
11.06.2010 12:15 -
СОС- добавка към ястие
СОС- добавка към ястие
Рядка или кашеста добавка към ястие; течната съставка на ястие. В зависимост от начина на приготвянето им се делят на топли и студени, а от основните продукти – на бульонна основа, на млечна, сметанова, м...
Рядка или кашеста добавка към ястие; течната съставка на ястие. В зависимост от начина на приготвянето им се делят на топли и студени, а от основните продукти – на бульонна основа, на млечна, сметанова, м...
Търсене
Блогрол
1. Любим линк
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца