Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
14.01.2010 14:52 -
ПАСТА “КУAТРО ФОРМАДЖИ”
ПАСТА “КУAТРО ФОРМАДЖИ”
Сваряваме пастата и я оставяме настрана.
Запържваме 4- 5 нарязани скилидки чесън в зехтин.
След като се зачервят, прибавяме 150 гр. натрошено сирене, 150 гр. натрошено синьо сирене, 150 гр. ситно нарязан кашкавал и 150 гр. ситно нарязано пушено сирене.
Бъркаме, докато получим еднородна смес.
След това прибавяме 250 гр. квасена сметана и 100 гр. прясно мляко. Подправяме с босилек и бял пипер на вкус.
Разбъркваме добре и варим 10- 15 мин. до получаването на гъст сос. Изливаме соса върху пастата и разбъркваме.
Сваряваме пастата и я оставяме настрана.
Запържваме 4- 5 нарязани скилидки чесън в зехтин.
След като се зачервят, прибавяме 150 гр. натрошено сирене, 150 гр. натрошено синьо сирене, 150 гр. ситно нарязан кашкавал и 150 гр. ситно нарязано пушено сирене.
Бъркаме, докато получим еднородна смес.
След това прибавяме 250 гр. квасена сметана и 100 гр. прясно мляко. Подправяме с босилек и бял пипер на вкус.
Разбъркваме добре и варим 10- 15 мин. до получаването на гъст сос. Изливаме соса върху пастата и разбъркваме.
Няма коментари
Търсене
Блогрол
1. Любим линк
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца