Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
21.09.2009 18:46 -
сирене на топчета
сирене на топчета
Загрява водата и маслото в тенджера
Когато се достигне точката на кипене, добавя брашното и се разбърква добре, докато тя образува тесто.
Отстранете от огъня и добавете разбитите яйца едно по едно. Уверете се, че всяко яйце е добре да се смеси, преди да добавите в следващия
Добавете черен пипер на вкус. Микс на сирене
използват се две лъжици, поставете малки купчини от сместа върху незалепваща тава. Всеки един трябва да бъде приблизително с размера на голям орех.
печете във фурната за около 30 минути.
За 6 порции:
1 чаена чаша вода
3 Ѕ унция масло
2 / 3 чаша брашно
6 унции на ,сирене нарязани на кубчета
5 яйца (или 4 големи яйца)
Загрява водата и маслото в тенджера
Когато се достигне точката на кипене, добавя брашното и се разбърква добре, докато тя образува тесто.
Отстранете от огъня и добавете разбитите яйца едно по едно. Уверете се, че всяко яйце е добре да се смеси, преди да добавите в следващия
Добавете черен пипер на вкус. Микс на сирене
използват се две лъжици, поставете малки купчини от сместа върху незалепваща тава. Всеки един трябва да бъде приблизително с размера на голям орех.
печете във фурната за около 30 минути.
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене
Блогрол
1. Любим линк
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца
2. Домашен кетчуп
3. Бърза лютеница
4. Царска трушия
5. Vodka Recepta
6. Шиш кебап за 4 души
7. Катми
8. Манастирски гювеч
9. кавърма
10. Дроб-сърма
11. Джиснат зрял боб плакия
12. Агнешко задушено по манастирски
13. Задушен заек по селски
14. Сарми на фурна
15. Патетник - Стара бълг. рецепта
16. Чалбур - Стара бълг. рецепта
17. Кавърма кебап
18. Домашна лютеница
19. кифлички
20. Разложка шупла - Стара бълг. рецепта
21. Кашник/ рецепта от родопския край
22. Кьополу
23. Доматен сос
24. Болярска пита
25. Пикантни пилешки крилца на фурна
26. Пилешки филенца